martes, 2 de octubre de 2007

LONDRES


És un mite que a Londres es mengi malament. Sí que és veritat que, com Nova York, és la capital dels 'fast foods', però també és veritat que enmig de les cadenes d´hamburgueseries, locals de 'fish and chips', pubs i sandwitxeries, es poden trobar restaurants encantadors, amb una bona cuina i a uns preus no del tot exorbitants.


MED KITCHEN: Cuina mediterrània i oli d´oliva

El Med és una cadena de restaurants londinencs de cuina mediterrània i molt acollidors. Terres de parquet, parets blanques, grans finestrals i molt lluminosos. El servei és amabilíssim i la seva cuina excel.lent. Uns plats generosos, elaborats amb productes mediterranis i a un preu bastant bo, uns 30€ per persona, sempre tenint en compte que la beguda els pot alçar una mica doncs, com a tot Anglaterra, els vins no són barats.

Hi ha 7 Meds a Londres, i tots tallats amb el mateix patró, però val la pena anar-hi, encara que això suposi repetir lloc.
LA STRADA: Itàlia amb vistes al Tàmesi
En un marc incomparable a la riera del Tàmesi i molt aprop de la London Eye, es troba aquest restaurant de cuina italiana. El local és bonic i acollidor, tot i que l`èxit que està tenint fa que estigui ple de gom a gom i que esdevingui una mica sorollós, de manera que no és aconsellable per als qui vulguin gaudir d´un sopar romàntic o tranquil.
La seva cuina és la típica italiana, pastes, pizzes, els típics 'antipasto', i plats de carn i peix. Està bé de preu i els plats són lo suficientment generosos com per a compartir un primer, sobretot per als qui es descanten per la pasta o els rissottos de segon.
Tant a l´estiu com a l´hivern té una molt agradable terrassa acondicionada, des d´on es pot gaudir perfectament de les vistes que ofereix el riu, però no com a opció per als fumadors, doncs ni en aquest espai exterior es permet fumar.

No hay comentarios: