martes, 15 de septiembre de 2009

LA PUEBLA DE SANABRIA

POSADA DE LAS MISAS


Pça Mayor,7 (49300 Puebla de Sanabria) / Tlf: 980 62 03 58



No se si deveu conèixer la cuina sanabresa. Jo no la coneixia. Però per als qui la volgueu descobrir, no hi ha millor lloc com aquest. Situat a dalt de tot de la Puebla de Sanabria (un poble que només es pot calificar com a preciós) és un restaurant (i també hotelet rural) encisador. Potser per el lloc on està ubicat, a la plaça de la catedral; potser per les vistes de la seva acollidora terrassa; o potser perquè mai diries que darrera d´aquelles antigues parets de pedra pugui haver-hi un restaurant modern i decorat amb molt bon gust.
Una de les coses que crida l´atenció és la seva lluminositat, aconseguida gràcies al gran finestral que dóna a la terrassa, i els seus colors. Predomina el vermell de les cadires, que juntament a l´estocat ocre de les parets i els petits fragments de pedra que se´n conserven, el fan molt acollidor.

I pel que fa als seus plats, una barreja de receptes castellanes, gallegues i portugueses combinades amb productes típics de la terra, com els favons, la truita o la carn de caça. Una carta curiosa per la seva varietat i en la que segur que es troba alguna cosa que cridi l´atenció.
En resum, un lloc que val la pena, tant per la seva cuina, com pels seus preus i, sobretot, pel seu entorn.

No hay comentarios: