miércoles, 28 de marzo de 2012

PALMA DE MALLORCA

AQUIARA

Un petit tros de Donostia a Palma

Passeig Marítim 3 / Tlf: 971 732 435


Un any després d´haver tancat el seu emblemàtic restaurant a Palma, Koldo Royo, el conegut cuiner n´obrí un de nou, l´Aquiara, intentant recuperar el concepte de les tapes que havia après de petit en el restaurant del seu pare a Donostia. I juntament amb dos socis més (un conegut pastisser mallorquí, Lorenzo Ballester, i un empresari del catering a l´illa, Juan Antonio Gomis), van apostar per aquesta nova proposta.



L´Aquiara es presenta com un establiment de catering, events i tapes. Al pis de sota, ‘pinxos’ i ‘platillos’ d´autor (mai millor dit) a primera línea de port; i al pis de superior, un espai per a celebracions en grup on degustar la clàssica restauració (prèvia reserva i menú pactat). Fantàstiques les seves tarrines (especialmente la de foie amb poma i cruixent de blat), les broixetes, els montaditos (fins i tot fan menús de degustació amb aquests) i els postres (una delicia i una temptació que no només entra per la vista). I pels que tenen l´estómac més gran, també poden demanar un bon ‘chuletón’ o compartir una paella.

No hay comentarios: