miércoles, 7 de noviembre de 2007

GRANADA

Granada és una de les ciutats turístiques per excel·lència d´Andalusia, i com a tal, l´hosteleria en el seu centre, és cara. Hi ha un gran número de restaurants per metre quadrat, molts d´ells amb agradables terrassetes, i la majoria, amb extenses cartes acompanyades de fotografies dels plats per a fer-ho tot més entenedor als visitants extrangers d´aquesta ciutat.


Si els passejants es perden pels estrets carrers i racons que amaga Granada, és fàcil trobar agradables restaurants, no tant atapeïts com la resta, o petites tasques on poder prendre els típics platillos a bon preu.


El truc està en caminar, perdre's per aquesta fantàstica ciutat i descobrir insòlits indrets i curiosos locals.


VIA COLON
Gran via de Colon, 13
Tlf: 958 220 752


El que val la pena d´aquest restaurant és la seva terrasseta, en una petita i agradable plaça just darrera de la catedral. Per la seva cèntrica situació, no deixa de ser un lloc turístic, però, al no estar en una gran plaça, no hi ha tanta gent com en d´altres locals.


La seva carta és molt extensa, especialitzada sobretot en carns i peixos a la brasa i en els postres, tots casolans. Els plats són realment grans, de manera que és recomanable compartir, sobretot si es demana la font de carns a la brasa, que, tot i que a la carta diu que és per a dues persones, poden menjar-ne tres i fins i tot quatre.



Cuina internacional amb plats típics de la gastronomia andalusa.
Horari: de 08h a 01h. No tanca cap dia de la setmana. La terrassa està oberta de març a octubre.
Preu: uns 30€/persona.
Servei: molt atent.








GALLIO
Plaza Bib-Rambla,14
Tlf: 958 521 015




El Gallio és un restaurant-pizzeria situat en una de les places més concorregudes de Granada, rodejada de til.lers de 40 metres d´alçada. El seu saló interior és bastant acollidor, gràcies a la gran vidriera realitzada per un mestre andalús a mitjans del segle XX. I la seva terrassa, sota una gran pèrgola, tot i estar bastant atapeïda de taules, és una bona opció per a les nits d´estiu, doncs així és la millor manera de gaudir de l´ambient de Granada mentre es sopa.

Disposa d´una llarga selecció de pizzes i pastes, un forn de carbó per a elaborar les carns i els peixos i una àmplia selecció de postres casolans.




Pizzes, pastes i plats internacionals.
Horari: de 12h a 23h30 ininterrompudament; diumenges i festius de 13h3a 23h30.
Preu: uns 30-40€ per persona.
Bodega: no molt extensa però variada, però de preus bastant elevats.
Servei: molt amable.










































No hay comentarios: